Project Description

Σπάγγοι Βαμβακεροί, Κορδονέτα Βαμβακερά

Σπάγγοι Βαμβακεροί, Κορδονέτα Βαμβακερά

Εύκαμπτος σπάγγος από βαμβακερά νήματα απαλής υφής ο κόμπος του οποίου δεν γλιστράει κατάλληλος για διάφορα δεσίματα. Μπορεί να κολληθεί με διάφορες κόλλες του εμπορίου σε άλλα υλικά και να βαφτεί με μπογιές για ρούχα. Οι Βαμβακεροί σπάγγοι βρίσκουν ευρεία εφαρμογή στην κατασκευή μακραμέ, στη πλεκτική τέχνη, σε crotchet, πλέκονται από αυτόν boho και κατασκευάζονται φούντες. Χρησιμοποιείται επίσης σε χειροτεχνίες, στην τεχνική των κόμπων, στη διακόσμηση, στην επιπλοποιεία καθώς και σε καπέλα φωτιστικών. Ευρεία χρήση βρίσκει και στην αγροτική παραγωγή, στα θερμοκήπια, στην κηπουρική, στη συσκευασία, ως φιτίλια κηροποιείας, στην αλλαντοποιία και στα ψητά.
Δεν τραυματίζει τα φυτά και είναι αρκετά φιλικός στην επαφή με το δέρμα. Ως φυτικό προϊόν είναι οικολογικός σπάγγος και φιλικός στο περιβάλλον.
Κατασκευάζεται από εμάς ως μονόκλωνος σπάγγος, δίκλωνος και τρίκλωνος (που αποκαλείται και κορδονέτο βαμβακερό) σε πάχη από 2 έως 4 χιλ. Ο μονόκλωνος κατασκευάζεται από 3 έως 6 χιλ.

Σπάγκος Βαμβακερός Κουβάρι, Κορδονέτο Βαμβακερό Τρίκλωνο
Εφαρμογές: Σπάγκος Αετών, Σπάγγος Κουζίνας, Σπάγγος Ψητοπωλείου, Σπάγγος Ναυτιλίας, Σπάγκος Διακόσμησης, Σπάγκος Μακραμέ, Κορδονέτο Πλεξίματος, Σπάγκος Crochet, Σπάγκος Χειροτεχνίας, Σπάγγος Συσκευασίας, Σπάγγος Δεσιμάτων-Μεταφορών, Σπάγγος Γραφείου, Σπάγκος Αγροτικός, Σπάγκος Κήπου, Σπάγκος Οικιακής χρήσης, Σπάγγος Γενικής Χρήσης.

Νήμα Crochet Βαμβακερό Μονόκλωνο
Εφαρμογές: Νήμα Πλεξίματος, Σπάγγος για Αγροτικές – Κτηνοτροφικές χρήσεις, Σπάγγος Κήπου

Σπάγγος Βαμβακερός Μπομπινάκι Μονόκλωνο
Εφαρμογές: Σπάγκος Κουζίνας, Ράμμα Κτιστάδικο, Σπάγγος Ψητοπωλείου, Σπάγκος Ναυτιλίας, Σπαγκος Ραφής, Σπάγγος Χειροτεχνίας, Σπάγκος Συσκευασίας, Σπάγκος Γραφείου, Σπάγκος Αγροτικός, Σπάγγος Κήπου, Σπάγγος Οικιακής χρήσης, Σπάγκος Γενικής Χρήσης.